[email protected]
+49 (0) 30 60 94 64 64 +49 (0) 163 19 10 813

Sandmalerei in Dänemark

Sandmaling er en fantastisk kunstform. Med sandkunst kan man fortælle enhver historie på ny, og det vækker en storm af følelser hos beskueren. Sandmaling bliver mere og mere populært i Danmark, og gæsterne bliver begejstrede hver gang.

En fantastisk idé til firmafesten.

Overrask dig selv og dine medarbejdere med et utroligt show!
Sandmaling vil gøre enhver almindelig firmafest til en uforglemmelig oplevelse, som bliver husket i lang tid.

I løbet året har der sandsynligvis været mange interessante begivenheder jeres virksomhed: successfulde handler, ekstraordinære oplevelser, spændende begivenheder, og en masse ny erfaring. Fortæl om det ved hjælp af sandmaling — Sandkunstneren skaber en historie om jeres succes for gæsterne på en ny og original måde. Genoplev alle årets bedste oplevelser med dit team på ny.

Sandmaling skaber et formidabelt og fascinerende show. Dine gæster vil bestemt ikke ikke forlade firmafesten upåvirkede. Både dig og dine medarbejdere vil huske din firmafest i meget lang tid!
Sandkunst til et bryllup. Et enestående show!

Et bryllup er en vidunderlig fejring af kærlighed, det er jubilæumsdagen for starten på en ny familie. Alt skal være helt perfekt på denne dag. Vil du gøre dit bryllup uforglemmeligt? Så er sandmaling det, du har brug for.

Sandkunstneren fortæller jeres kærlighedshistorie live. Så I kan genopleve de vidunderlige øjeblikke igen, og huske tilbage på, hvordan det hele begyndte. Fortæl jeres historie til jeres yndlingssang for en helt perfekt stemningsfyldt atmosfære.

Du kan også bestille en sandmalingsvideo der fortæller jeres kærlighedshistorie. Så får I endnu en original bryllupsvideo, som fremkalder gode minder fra jeres bryllup, selv mange år efter. Du kan bestille sandmaling i Danmark på vores hjemmeside. Angiv dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Ihre Geschichte in Sand gemalt – Angebot anfordern

Hinterlassen Sie einfach in der Form Ihre Kontaktdaten und wir werden uns schnellstmöglich melden!